Advent a predvianočná nálada

    Už v nedeľu nám oficiálne začína advent a predvianočná nálada tu bude v plnej paráde. Z rádií, či obchodných centier na nás bude z každej strany vyhrávať vianočná hudba a na námestiach našich miest budú rozvoniavať trdelníky a vianočný punč. Pre nás je to najkrajšie obdobie v roku.

    V tomto nie príliš pozitívnom počasí si doma môžeme vykúzliť našu vlastnú rozprávkovú krajinu.

    Vianočné sviatky dopra jú všetkým kreatívcom najväčšiu možnosť vyšantiť sa. V tomto krásnom období nám doma nesmú chýbať rôzne svetielka či vianočné figúrky  . Hviezdičky ktoré sú jedným z hlavných symbolov Vianoc sa rátajú, či už na kuchynskom riade alebo bytovom textile.

  

Dánsky porcelán a doplnky značky Krasilnikoff

    Toto čarovné obdobie v našich domovoch pomáha dotvárať aj neopakovateľná vôňa vianočného pečiva. Pri spoločnom vykrajovaní medovníčkov alebo lineckého pečiva môžeme s rodinami tráviť dlhé večery, a tým spojiť príjemné s užitočným. Tí, ktorí si radšej cukrovinky nakúpia, vôňu Vianoc pomôžu vykúzliť vonné sviečky. 

  

Vianočná edícia vonných sviečok Village Candle

    Nakupovanie Vianočných darčekov nám niekedy spôsobuje aj poriadny stres, hlavne na parkoviskách obchodných centier. Tento problém sa dá jednoducho vyriešiť nákupom z eshopov  z pohodlia obývačky.

    Či už ste na Vianoce pripravený začiatkom decembra alebo ešte na štedrý deň dolaďujete posledné detaily nezabúdajme na to, že Vianoce sú hlavne sviatkami rodiny a preto najdôležitejšie je tráviť ich spolu s tými na ktorých nám záleží.